Brandingenjör Roni Nasr

Roni Nasr

Brandingenjör och grundare av Brand & Bygg

Här hittar du mig på LinkedIn

Det ska inte ska vara så komplicerat att ta kontakt med en brandkonsult…

Min passion är brandskydd och min ambition har alltid varit att försöka säkerställa att mina kunder och samarbetspartners får all den hjälp och rådgivning de verkligen behöver inom området, oberoende vem de är eller vad de jobbar med.

Jag startade Brand & Bygg för jag insåg att det saknades ett företag inom branschen som kunde stötta kunder inom hela spektret, från konsulterna som projekterar till montörerna som installerar.

Jag insåg att jag var tvungen att komma ner på gräsrotsnivå om jag ville lösa de mer komplicerade frågorna och se till att alla pratade samma språk. Jag förstod att det gällde att ha dörren öppen för alla som behövde råd, även i de enklaste av frågor.
Det ska inte ska vara så komplicerat att ta kontakt med en brandkonsult, i synnerhet inte en som har koll på allt.
Det handlar ju i slutänden om att skydda liv och egendom.

Välkommen till Brand & Bygg

“Roni på Brand & Bygg är ansvarstagande och lösningsorienterad. Vi har löst många problem tillsammans, bland annat brandspridning mellan våningar i flerbostadshus.
Kan starkt rekommendera ett samarbete med Roni!”

Fredrik Hansson – VD Stenbocken AB
Mer information om Stenbocken och deras bostäder och kontor

Vi som arbetar på Brand & Bygg

Roni Nasr

VD

+46 (0) 738 01 99 97
roni@brandochbygg.se

Johan Lang

CIO

+46 (0) 10 20 40 600
johan@brandochbygg.se

David Nilsson

Brandingenjör

+46 (0) 760 24 79 11
David@brandochbygg.se